About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text nga the printing and typesetting industry.

Do You Need Any Help?

My job is to help prngaessionals to achieve their industrial goals whilst having adequate protection along the way.

GET IN TOUCH

Porosit Online

Të gjitha vulat përgatiten për 5 minuta

vula-per-5minuta
Rreth Nesh

Tradita vazhdon

Tradita e prodhimit të vulave e ka fillimin e saj në vitet ’50 kur të parët tanë, specialistë të asaj kohe krijuan repartin e prodhimit të vulave “17 Nëntori”. Tashmë me një eksperiencë 50 vjeçare e licensuar nga organet përkatëse kjo traditë vazhdon me një teknologji bashkëkohore, me përkushtim, cilësi dhe shpejtësi.

Etleva Mazreku

Themeluese

+50 Vite
Eksperiencë

Vula digjitale

Vula digjitale është teknologjia e re e vulosjes, e cila ngaron më shumë se 20,000 vulosje të gatshme dhe mundësi të pafundme për personalizim të vulosjeve.

Vula metalike

Zgjedhja juaj e preferuar për një stampim prngaesional që i reziston kohës.
kartevizita

Kartëvizita

Kartëvizita është shpesh pershtypja e parë që bëni. Krijo kartvizitën për biznesin tënd me cmimet më të mira në treg.

Stampime

Stampime për të gjitha përdorimet dhe rastet, qngatë në zyrë apo në shtëpi.
Vulosje perfekte dhe seriozitet i biznesit tuaj

Zyra e parë autentike më e vjetër e vulave në Shqipëri

Procesi

Si realizohet vula?

Zgjidhni dizajnin

Filloni duke krijuar ose zgjedhur dizajnin që dëshironi për pullën tuaj të personalizuar.

Gdhendja dhe montimi

Gdhendim dizajnin e zgjedhur në materialin e përzgjedhur.

Stampimi

Shtypni pullën mbi sipërfaqen e dëshiruar për të krijuar shenjën ose stampën e personalizuar.

Klientët tanë

Me një eksperiencë 50 vjecare e licensuar nga organet përkatëse kjo traditë vazhdon me një teknologji bashkëkohore, me përkushtim, cilësi dhe shpejtësi. Ofrojmë të gjitha llojet e vulave si: vula të thjeshta, vula me logo, vula automatike, vula digjitale, vula datare, vula të thata, vula metalike, vula me elementë të lartë sigurie.
* Të gjitha vulat përgatiten për 5 minuta. Bëjmë vula për të gjithë (institucionet, bizneset, personat, juridikë) dhe fizikë (shkolla, spitale, mjekë etj)

Vendodhja jonë

Ku të na gjeni

Kliko këtu
Ke nevojë për ndihmë?
Përshëndetje 👋
Si mund të ju ndihmojmë?